Mecanolift
mecanolift

usi garaj sectionale sisteme deschidere porti cu telecomanda sibiu avrig medias talmaciu


Sibiu, judet Sibiu
REF15000132633

usi garaj sectionale sisteme deschidere porti cu telecomanda sibiu avrig medias talmaciu

usi garaj automate izolate cu sau fara telecomanda durabile si ieftine ca raport calitate pret usa garaj porti garaj automatizari porti porti cu telecomanda motoare porti in Sibiu Medias Cisnadie Avrig Agnita Dumbraveni Talmaciu Copsa Mica Saliste Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului
SC MERCADOORS LIFT SRL Comercializam usi de garaj sectionale , sisteme de automatizare pentru usi de garaj , pentru porti culisante sau batante si sisteme deschidere porti automat cu telecomanda la preturi fara concurenta .
Vindem si montam toata gama de usi de garaj sectionale , gama larga de dimensiuni pentru aplicatii rezidentiale si industriale . feronerie de calitate , role din polimer cu rulment . Sistem sigur de actionare cu protectie la prinderea degetelor . Sistem de deblocare in caz de pana de curent ( pentru usile cu automatizare ) . Gama diversa de culori ( RAL ) sau texturi . Usile se livreaza cu actionare manuala ( sistem de inchidere - blocare inclus ) , sau cu actionare electrica cu telecomanda sau / si la cheie . Service in perioada garantiei si postgarantie .
Confectionam vindem si montam usi sectionale pentru hale industriale , spalatorii si service - uri auto . garantie 3- 5 ani .

usi garaj automateFormular Contact

Mesajul dumneavoastra


cv

Alte anunturi de mecanolift


Constructii Oferte Constructii